✓ Niet goed, geld terug ✓ Snelle verzending (1-5 werkdagen!) ✓ Elke week nieuwe items ✓ Gratis verzenden vanaf €75

Levertijd & Verzendkosten

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt thuis bezorgd?

Wij versturen bestellingen tussen 1-10 werkdagen op. We proberen alles snel te versturen, maar door vertragingen bij leveranciers kunnen we niet garanderen dat het sneller gaat! Zeker bestellingen met een pre-order product kunnen wel tot 10 dagen duren.

Wij versturen bestellingen via DHL. Bij een aangetekende verzending wordt de inhoud van je bestelling verzekerd tot het moment dat deze bij jou is aangekomen. Voor ontvangst van aangetekende verzendingen is een handtekening vereist. Wanneer je een andere ontvanger selecteert voor de bestelling (bijvoorbeeld voor een cadeautje) dan wordt een handtekening van de ontvanger gezien als bewijs van aflevering.

Wanneer wordt een PRE-ORDER verstuurd?
Wanneer je een PRE-ORDER hebt geplaatst wordt je bestelling pas verstuurd als deze volledig is. 

Wat bedragen de verzendkosten?
De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van je bestelling. Deze gewichten zijn ingevoerd per product en worden automatisch berekend door DHL bij het uitchecken. De verzendkosten tot 2 kilo zijn €5,95 binnen Nederland. Alle pakketen worden verzekerd opgestuurd.

Retourneren na besteld te hebben met gratis verzenden (bestellingen +€75)

Als je een order plaatst boven de €75,- versturen we je pakket zonder verzendkosten. Mocht je items later retourneren en komt daardoor uiteindelijk het bedrag van je order lager uit dan €75,- dan houden we ons het recht voor om alsnog de verzendkosten in rekening te brengen.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Je kunt je pakketje traceren door deze code in te voeren op de website van DHL track & trace.

Kan ik mijn bestelling naar een postbus versturen?
Nee, dit is helaas niet mogelijk.